> >

У поточному році столична влада планує завершити розробку єдиної схеми розташування тимчасових споруд (раніше – малих архітектурних форм) у Києві

У поточному році столична влада планує завершити розробку єдиної схеми розташування тимчасових споруд (раніше – малих архітектурних форм) у Києві.

За словами голови комісії КМДА з питань координації заходів із впорядкування діяльності тимчасових споруд – начальника Головного управління промислової, науково-технічної та інноваційної політики Київської міської державної адміністрації Людмили Денисюк, районні адміністрації міста Києва спільно з Головним управлінням архітектури КМДА та Інститутом генплану розробляють схеми розташування цих тимчасових споруд та їх зовнішнього вигляду.

Остаточно схема розташування ТС буде затверджена після громадського обговорення з громадськими організаціями підприємців.

На період розробки схеми розташування ТС, буде впроваджено тимчасовий порядок отримання документів на діяльність ТС.

Вперше у Києві ця документація буде уніфікована. Після опублікування прийнятого Київрадою рішення про легалізацію діяльності ТС, представники бізнесу до 1 травня поточного року мають надати до міського дозвільного центру «Єдине вікно» відповідну заявку.

Л.Денисюк нагадала, що процес оформлення буде безкоштовним і триватиме не більше 5 днів.

У 2012 році діяльність ТС буде регламентовано двома документами – угодою про пайову участь та довідкою про функціональне призначення ТС. При цьому вона зауважила, що за неофіційним даними сьогодні у Києві налічується близько 15 тис. малих архітектурних форм.

Если Вы получили исчерпывающий ответ или он Вам просто понравился, отметьте его плюсом или нажмите кнопку Like.