> >

У Києво-Святошинському районі змістили голову Держкомзему

«Києво-Святошинський район - найбільш проблемний у всій Україні, - передає слова голови Держземагентства Сергія Тимченко його прес-служба. - Саме тут - найвищий рівень корупції і найбільша кількість звернень незадоволених громадян. Дует Литвин-Біба перетворив районне управління в приватну контору по вирішенню земельних питань. Тут не те що акт неможливо отримати, простій людині навіть потрапити в приміщення нереально. Громадяни позбавлені можливості безперешкодного відвідування державного органу! »

Як уточнили в прес-службі, управління Держкомзему Києво-Святошинського району розташоване в приватному помешканні закритого житлового масиву «Чайка», що знаходиться на території Петропавлівсько-Борщагівської сільради, доступ до якого можливий лише при наявності пропусків. Прийом громадян та державна реєстрація також здійснюються в приватних помешканнях, на які не оформлені договори оренди. У приміщеннях немає можливостей для зберігання архівів. У той же час офіси охороняються озброєними охоронцями приватної фірми.

Як повідомлялося раніше, колишній керівник управління Литвин, відсторонений від посади 24 листопада минулого року, оголошено в розшук, досудове слідство у кримінальній справі щодо нього не завершено.

У Держземагентства також повідомили, що керівником управління в Києво-Святошинському районі призначено Олександра Сафошін, який до того часу працював начальником відділу державної землевпорядної експертизи та контролю за дотриманням ліцензійних умов у Республіканському комітеті земельних ресурсів АР Крим.

За даними прес-служби, 7 жовтня також заплановано переїзд управління в нове приміщення Державного підприємства «Київський науково-дослідний інститут землеустрою» за адресою вул. Серпова, 3 / 14. За дотриманням порядку під час переїзду стежитиме спецпідрозділ «Беркут».

Джерело: Building.ua

Если Вы получили исчерпывающий ответ или он Вам просто понравился, отметьте его плюсом или нажмите кнопку Like.