> >

Анатолій Близнюк: Розроблені законопроекти, які регулюють сферу ЖКГ

Робота в законодавчому напрямку по відношенню до сфери житлово-комунального господарства (ЖКГ) продовжиться, і це сфера відповідальності Мінрегіонбуду. Про це у своїй статті у виданні "Дзеркало тижня. Україна" пише міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк.

"Ми виконуємо Національний план дій на 2011 рік щодо здійснення програми реформ, затвердженої Президентом. Розроблені і відправлені на узгодження законопроекти з питань діяльності товариств співвласників багатоквартирних будинків, загальні принципи регіональної політики, комерційного обліку комунальних послуг та енергоефективності будівель і т.д . Без тотального обліку споживаних ресурсів і економії всі наші дії будуть схожі на "битву з вітряками", - пише Близнюк.

У статті також йдеться: "При цьому загальний процес реформування галузі ми ділимо на два етапи. Перший етап - організаційний, другий - інвестиційний. На першому етапі органам місцевого самоврядування необхідно визначити та організувати оптимальну систему життєзабезпечення для кожного регіону та сучасну структуру управління цією системою. На другому, інвестиційному, етапі - визначити напрямки стратегічного розвитку та оптимальну форму залучення інвестицій, здійснити модернізацію систем, поліпшити якість надаваних послуг".

Джерело: http://www.rbc.ua

Если Вы получили исчерпывающий ответ или он Вам просто понравился, отметьте его плюсом или нажмите кнопку Like.