> >

Азаров вирішив убезпечити покупців житла в недобудовах

Кабмін затвердив порядок відшкодування шкоди, заподіяної місцевою владою громадянам, які купили квартири в недобудовах шляхом придбання облігацій.

Місцева влада буде викуповувати облігації, якщо скасує рішення про виділення земельної ділянки під забудову.

Кабінет Міністрів затвердив порядок визначення та відшкодування збитків, завданих власникам цільових облігацій, зобов'язання за якими виконуються шляхом передачі об'єкта житлового будівництва. Про це йдеться в постанові Кабміну № 37 від 25 січня.

"Затвердити порядок визначення розміру збитків, завданих власникам цільових облігацій, виконання зобов'язань за якими здійснюється шляхом передачі об'єкта житлового будівництва, та їх відшкодування", - наголошується в постанові.

Порядок встановлює механізм визначення та відшкодування збитків, завданих власникам цільових житлових облігацій у випадку прийняття органами місцевого самоврядування або виконавчої влади рішення про зупинення або припинення права користування земельною ділянкою, призначеним для спорудження об'єкта житлової нерухомості, що фінансується із залученням коштів фізосіб або юросіб шляхом емісії цільових облігацій.

Джерело: http://www.zagorodna.com

Если Вы получили исчерпывающий ответ или он Вам просто понравился, отметьте его плюсом или нажмите кнопку Like.