> >

Литвин запропонував ознайомити громадськість з законопроектом про ринок земель

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин доручив профільному парламентському Комітету остаточно опрацювати текст законопроекту про ринок земель для винесення його на розгляд парламенту у другому читанні. Про це повідомили у прес-службі Верховної Ради.

У середу Голова Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Григорій Калетнік поінформував керівника парламенту про завершення роботи над пропозиціями до цього законопроекту і про готовність до передачі документу на розгляд народних депутатів. За словами Г.Калетніка, під час підготовки законопроекту до другого читання до Комітету надійшло 1035 пропозицій, з яких враховано 411. При цьому 55 відсотків поправок, схвалених Комітетом, надійшли від представників опозиції, 45 відсотків - від представників більшості.

Голова Верховної Ради України доручив Голові профільного Комітету завершити роботу над порівняльною таблицею до законопроекту та іншими супроводжувальними документами. В.Литвин також доручив Головному юридичному управлінню Апарату Верховної Ради України опрацювати законопроект на предмет відповідності чинному законодавству та завершити остаточну підготовку тексту документу для розгляду у другому читанні.

Голова Верховної Ради України також запропонував оприлюднити текст законопроекту перед його розглядом у другому читанні для ознайомлення з документом широкого кола громадськості.

Джерело: http://www.land-ukraine.com

Если Вы получили исчерпывающий ответ или он Вам просто понравился, отметьте его плюсом или нажмите кнопку Like.