> >

Найдорожча квартира в Києві продається за 12 мільйонів доларів

У вересні 2011 року вартість продаваних квартир коливалася в інтервалі від $15 тис. до $12 млн. Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили в Slando. На основі оголошень на сайті оголошень і був складений рейтинг п'яти найдорожчих столичних квартир.

1 місце. Восьмикімнатна дворівнева квартира, розташована в новому будинку на Великій Житомирській. З вікон відкривається вид на Андріївський узвіз, урочище Гончарі-Кожум'яки, Поділ і київські мости. Квартира загальною площею 604 кв. метрів продається без обробки. Вартість - $12 млн.

2 місце. Шестикімнатний пентхаус в новому будинку по вулиці Десятинній. Будинок під постійною охороною та відеоспостереженням, обладнаний автономної котельні і генератором. З вікон відкривається вид на історичний центр Києва. Загальна площа - 578 кв. метрів, висота стель - 3,3 метра. Без внутрішньої обробки. Вартість - $11,5 млн.

3 місце. П'ятикімнатна дворівнева квартира в новому будинку по вул. Грушевського, розташована на 12-му поверсі 20-поверхового будинку. Загальна площа становить 500 кв. метрів. Вид на Маріїнський парк, Міський сад та Петровську алею. У квартирі зроблений ремонт з оформленням інтер'єру в класичному стилі. Вартість - $9,3 млн.

Джерело: http://news.finance.ua

Если Вы получили исчерпывающий ответ или он Вам просто понравился, отметьте его плюсом или нажмите кнопку Like.