> >

Маріїнський парк очищено від МАФів

На доручення голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова Головне управління контролю за благоустроєм здійснило перевірку законності встановлення малих архітектурних форм та тимчасових споруд на території Маріїнського парку. За результатами перевірки з’ясовано, що 5 малих архітектурних форм розміщено без відповідної дозвільної документації з порушенням правил благоустрою міста.

Крім того, для ведення торгівлі власниками незаконних МАФів було встановлено тимчасові споруди (парасольки, столи, холодильники тощо), що перешкоджало вільному просуванню громадян. У зв’язку з виявленими порушеннями, а також враховуючи численні звернення та скарги киян щодо незаконного розміщення малих архітектурних форм та тимчасових споруд на території Маріїнського парку, комунальне підприємство «Київблагоустрій» демонтувало зазначені кіоски. Несанкціоновану торгівлю на території парку ліквідовано.

Наразі тривають роботи з вивезення холодильників та відновлення благоустрою прилеглої території. Нагадаємо, що з початку року профільним управлінням демонтовано 1 тис. 169 незаконно встановлених малих архітектурних форм та 134 тимчасові споруди (у тому числі незаконно розміщені рекламні конструкції, огорожі, автостоянки тощо).

Если Вы получили исчерпывающий ответ или он Вам просто понравился, отметьте его плюсом или нажмите кнопку Like.