> >

Всі скандальні будівництва в Києві зупинено

Скандальні будівництва в столиці, які викликають протести киян, зупинено. Крім того, дозвіл на нові будівництва в історичній частині міста давати більше не будуть. Про це заявив глава КМДА Олександр Попов.

"В червні 2011 року депутати Київради за нашим поданням прийняли рішення про призупинення будівництва в історичній частині Києва, яке передбачає і початок нових будівництв у межах вулиць Ірининська, Рейтарська, Олеся Гончара, Велика Житомирська, Михайлівська та Михайлівський провулок. Також ми запропонували приступити до розробки детального плану території буферної зони Софійського собору. Що стосується інших скандальних забудов, то роботи на них зупинені. Я переконаний - що і де будувати в Києві, мають вирішувати кияни, і лише їхньою думкою ми будемо керуватися в процесі прийняття рішень", - зазначив Попов.

Нагадаємо, президент Янукович доручив Міністерству внутрішніх справ разом з Київською міськдержадміністрацією перевірити дозволи у київських забудовників. Раніше в Київській міськдержадміністрації назвали вісім найбільш резонансних будівельних об'єктів.

Если Вы получили исчерпывающий ответ или он Вам просто понравился, отметьте его плюсом или нажмите кнопку Like.